STOKE CITY MEGASTORE

We were commissioned to redesign the existing club shop as part of the Britannia Stadium refurbishment programme. We created a dynamic store design, using angled ceiling rafts and fixtures to draw customers through into the linear space.


We created a dynamic store design, using angled ceiling rafts and fixtures to draw customers through into the linear space

 

We also installed separate entrance and exits to ease congestion on match days. The 3D scheme was complemented by the integration of strong brand graphics and photography to really convey the look and feel of the Stoke City brand.

We decided to employ the [WDC] team to design our stadium club shop refurbishment in 2011 based on their project portfolio and their experience of working with other Premier League football clubs. They provided us with retail design expertise which resulted in the clean, fresh and modern look that we were looking for to really give our supporters a totally different retail experience. The store looks as good now as the day it opened as well as giving enhanced customer experience
— RICHARD SMITH, (MANAGING DIRECTOR, STOKE FC)
SCFC_VIS 01_rev B copy.jpg