HARVEY NICHOLS HOSPITALITY BOX AT MCFC

We were commissioned to create a private hospitality box for Harvey Nichols at Manchester City FC’s Etihad Stadium. The Club wanted to move away from standardised corporate areas and instead develop a more brand-led approach. A key challenge was how to get the essence of the HN brand into a 4m x 5m luxury VIP box.


The Club wanted to move away from standardised, drab corporate areas and instead develop a more brand-led approach

Our solution was to design a brand zone which included designer clothing ranges that could be purchased (plus extended ranges accessed by tablets), an exclusive feel with Priva lite® glass, creating opacity at the flick of a switch, copper clad flexible display wall, bespoke under-lit display niches, large central Corian® finished multi-functional table and dimmable lighting for different moods.